Op basis van 36 beoordelingen

Wegens grote vraag naar onze rhododendrons hebben we niet alle soorten meer op voorraad. Op zoek naar een specifieke soort? Stuur dan voor uw bezoek aan de kwekerij even een appje.

WhatsApp ons >

Vink_Groen

Dé rhodo-specialist

Vink_Groen

Kwaliteit van de Veluwe

Vink_Groen

Groothandelsprijzen

Nova Zembla logo grijs

Vink_GroenKwaliteit van de Veluwe

Vink_GroenDé rhodo-specialist

Vink_GroenGroothandelsprijzen

Aanplantservice rhododendrons

Met rhododendrons voegt u sfeer en klasse toe aan uw tuin. Hebt u geen groene vingers, maar wilt u toch van rhododendrons genieten? Kies dan voor het gemak en de zekerheid van de aanplantservice van kwekerij Nova Zembla. De rhododendron specialist neemt u al het werk uit handen. Een garantie voor het allerbeste resultaat.

Toepassing rhododendrons

Adviesgesprek rhododendrons

Een gratis adviesgesprek op de kwekerij of bij u op locatie is de eerste stap. We bespreken uw wensen / tuinontwerp en vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden. Gaat uw voorkeur bijvoorbeeld uit naar solitaire rhododendrons of een haag? Of een wal of wolk van rhododendrons? Welke soort spreekt u aan? En met welke andere planten vormen uw rhododendrons de mooiste combinatie? Dankzij onze ervaring als hovenier en de samenwerking met een van de grootste Nederlandse groothandels voor hoveniers kunnen wij ook die planten leveren en aanplanten.

Maatwerk plan rhododendrons

Na het adviesgesprek ontvangt u van ons een maatwerk plan, dat volledig aansluit bij uw specifieke wensen, tuin en budget. Akkoord? Dan plannen we de afspraak voor de aanplantservice. Onze sterke rhododendrons kunnen het gehele jaar worden aangeplant, met uitzondering van vorstperiodes en hittegolven.

Aanplant rhododendrons

Rhododendrons planten is voor ons als specialisten dagelijks werk. En dat merkt u. Op de afgesproken dag komen we bij u langs met de rhododendrons, turf en andere benodigdheden. We creëren optimale bodemomstandigheden, boren gaten in de grond en planten de rhododendrons en eventueel ook andere bijpassende planten. Ook de aanleg van een eventuele druppelslang voor bewatering is bij ons in vertrouwde handen. Datzelfde geldt voor het leveren en planten van Vanzelfsprekend laten we de tuin na afloop keurig achter, zodat voor u het grote genieten direct kan beginnen.

Projecten

Rhododendrons aanplanten. Daar krijgen we bij kwekerij Nova Zembla nooit genoeg van. Hieronder vindt u een greep uit onze projecten. Van rhododendronwolk tot rhododendronhaag en rhododendronwal.

Wilt u ook zo’n mooie tuin? We vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden.

Mooie projecten in Nederland en België

Als rhododendron specialist zijn we trots op de projecten die we hebben gerealiseerd in opdracht van particulieren, landschapsarchitecten en hoveniers. Binnenkort ook in uw tuin? Neem contact op voor een adviesgesprek of meer informatie over onze aanplantservice rhododendrons. Dan is een afspraak snel gemaakt.