Op basis van 36 beoordelingen

Wegens grote vraag naar onze rhododendrons hebben we niet alle soorten meer op voorraad. Op zoek naar een specifieke soort? Stuur dan voor uw bezoek aan de kwekerij even een appje.

WhatsApp ons >

Vink_Groen

Dé rhodo-specialist

Vink_Groen

Kwaliteit van de Veluwe

Vink_Groen

Groothandelsprijzen

Nova Zembla logo grijs

Vink_GroenKwaliteit van de Veluwe

Vink_GroenDé rhodo-specialist

Vink_GroenGroothandelsprijzen

Rhododendron Christmas Cheer

Met rhododendron Christmas Cheer brengt u een vleugje feestdagen naar uw tuin. Met zijn glanzende, donkergroene bladeren vormt rhododendron Christmas Cheer het hele jaar door een aantrekkelijke achtergrond voor je tuin. Absolute blikvanger zijn de felroze bloemen.

Vroege bloeier

Deze rhododendron dankt zijn naam aan de bloeiperiode. In zachte winters toont deze rhododendron bij uitzondering al in november of december z’n grote roze bloemtrossen. Meestal is de bloemenpracht echter in maart te bewonderen. We hebben dus te maken met een vroege bloeier. De bloemen zijn een knipoog naar de vrolijke kleuren van de kerstperiode.

Halfschaduw

Rhododendron Christmas Cheer houdt van een zure, goed doorlatende bodem en een plekje met halfschaduw. Met rhododendron tuinturf creëert u ideale bodemomstandigheden. De struik is geschikt voor grote en kleine tuinen.

Onderhoud

Deze winterharde en robuuste struik gedijt in de meeste tuinomstandigheden en is relatief gemakkelijk te onderhouden. Twee keer per jaar bemesten en de uitgebloeide bloemen verwijderen is aan te raden.

Vlinders

Naast het feit dat de struik een lust voor het oog is, trekt rhododendron Christmas Cheer ook vlinders en bijen aan, waardoor het bijdraagt aan het bevorderen van het lokale ecosysteem in je tuin.

Leverbaar in de maten

  • 30 tot 40 cm

Prijsaanvraag

Anderen bekeken ook