Op basis van 36 beoordelingen

Wegens grote vraag naar onze rhododendrons hebben we niet alle soorten meer op voorraad. Op zoek naar een specifieke soort? Stuur dan voor uw bezoek aan de kwekerij even een appje.

WhatsApp ons >

Vink_Groen

Dé rhodo-specialist

Vink_Groen

Kwaliteit van de Veluwe

Vink_Groen

Groothandelsprijzen

Nova Zembla logo grijs

Vink_GroenKwaliteit van de Veluwe

Vink_GroenDé rhodo-specialist

Vink_GroenGroothandelsprijzen

Rhododendron Inkarho Dufthecke

Rhododendron Inkarho Dufthecke prikkelt op een subtiele manier alle zintuigen. Hij ziet er dankzij z’n bloemenpracht niet alleen prachtig uit, de struik ruikt ook nog eens extra lekker. U hebt de keuze uit vier verschillende kleuren bloemen: wit, geel, roze of paars.

Standplaats

Deze rhododendron gedijt goed in vrijwel elke goed doorlatende tuingrond. De plant stelt heel weinig eisen aan de locatie en onderhoudt. In tegenstelling tot bij de klassieke rhododendron hoeft de bodem geen heel specifieke pH-waarde te hebben.

Toepassing

Dankzij zijn gezonde groeipatroon ontstaat er binnen korte tijd een bloeiende en groenblijvende haag in uw tuin. Ook als losstaande plant in de tuin of in een pot op het terras is de Dufthecke een opvallende verschijning.

Winterhard

INKARHO Dufthecke is winterhard. De bladeren zijn altijd mooi groen, ook tijdens de wintermaanden.

Bijzonderheden

De Dufthecke is een speciale rododendron, die in Duitsland is ontstaan na 20 jaar veredeling. Net als een klassieke rododendron heeft deze soort ook een verbluffende bloemenpracht. De intense geur krijgt u er als bonus bij.

Onderhoud

Deze rhododendron heeft zeer weinig onderhoud nodig. Wel adviseren we om de struik in het voorjaar te bemesten met speciale rhododendron meststof. Ook is het aan te raden om uitgebloeide bloemen te verwijderen.

Bezoek de kwekerij

Rhododendron Inkarho Dufthecke met eigen ogen bekijken? Bezoek tijdens de openingstijden onze kwekerij in Lunteren of maak een afspraak. Op onze kwekerij vindt u meer dan zestig soorten rhododendrons en azalea’s en meerdere proefopstellingen voor wolken en hagen.

Leverbaar in de maten

  • 30 tot 40 cm

Prijsaanvraag

Anderen bekeken ook