Op basis van 36 beoordelingen

Wegens grote vraag naar onze rhododendrons hebben we niet alle soorten meer op voorraad. Op zoek naar een specifieke soort? Stuur dan voor uw bezoek aan de kwekerij even een appje.

WhatsApp ons >

Vink_Groen

Dé rhodo-specialist

Vink_Groen

Kwaliteit van de Veluwe

Vink_Groen

Groothandelsprijzen

Nova Zembla logo grijs

Vink_GroenKwaliteit van de Veluwe

Vink_GroenDé rhodo-specialist

Vink_GroenGroothandelsprijzen

Tuinadvies, bijpassende planten, private shopping en aanplantservice

Rhododendrons gaan een hoofdrol spelen in uw vernieuwde tuin. Maar welke andere planten, struiken en bomen vormen de beste combinatie? Nova Zembla kan u van A tot Z ontzorgen. Van deskundig tuinadvies tot private shopping bij een van de grootste Nederlandse groothandels voor hoveniers. En van het leveren van bijpassende planten tot de complete afwerking van uw tuin..

Tuinadvies

Van rhododendrons kunt u het hele jaar genieten. Zeker als ze onderdeel zijn van een goed doordacht tuinontwerp. Geef uw specifieke wensen door en laat u verrassen door hovenier en rhododendron specialist Erwin Adams van Nova Zembla. Dankzij meer dan twintig jaar ervaring weet hij als geen ander welke planten uw rhododendrons versterken qua kleur, vorm en afmetingen. En wat er er mogelijk is qua locatie en bodemgesteldheid.

Rhododendron specialist Erwin Adams
Tuinadvies - private shopping - aanplantservice - Nova Zembla

Bijpassende planten leveren

Op aanvraag levert Nova Zembla ook planten, bomen en bloemen die een mooie combinatie vormen met rhododendrons. Na bestelling kunt u de planten afhalen bij de kwekerij of laten bezorgen. Meer weten? We vertellen u graag over de vele mogelijkheden.

Private shopping

Zelf planten en bomen uitzoeken die perfect combineren met uw rhododendrons? Erwin neemt u graag mee naar onze ‘buurman’,een van de grootste Nederlandse groothandels voor hoveniers . Normaal gesproken niet toegankelijk voor particulieren, maar omdat u samen met de specialist van Nova Zembla komt, gaan de deuren open. Laat u adviseren, kies uw favoriete planten uit en profiteer van scherpe prijzen.

Luchtfoto buurman - Kwekerij Nova Zembla
Tuinadvies - private shopping - aanplantservice - Nova Zembla

Aanplantservice

Wilt u naast rhododendrons ook de bijpassende planten en bomen door Nova Zembla laten leveren en aanplanten? Dat kan! Op de afgesproken dag komen we bij u langs om alles van A tot Z te verzorgen. Inclusief het creëren van de juiste bodemomstandigheden. Het eindresultaat: een tuin om jarenlang van te genieten.