Op basis van 36 beoordelingen
Vink_Groen

Dé rhodo-specialist

Vink_Groen

Kwaliteit van de Veluwe

Vink_Groen

Groothandelsprijzen

Nova Zembla logo grijs

Vink_GroenKwaliteit van de Veluwe

Vink_GroenDé rhodo-specialist

Vink_GroenGroothandelsprijzen

Inspiratie: de kleurrijke wereld van de rhododendrons

Welkom in de kleurrijke wereld van de rhododendrons. Bekijk de foto’s en laat u inspireren door al het moois dat deze veelzijdige struiken te bieden hebben. Binnenkort ook genieten van rhododendrons? Als specialist helpen we u graag. Neem voor meer informatie contact met ons op of bekijk ons assortiment.

Bezoek de kwekerij

Bij rhododendron kwekerij Nova Zembla hebt u de keuze uit duizenden planten. Ook zijn er ter inspiratie meerdere demo-opstellingen. Kom langs tijdens de openingstijden of plan een afspraak. U bent van harte welkom. Bekijk alvast de video voor een eerste indruk van de kwekerij.

Soorten_Nova_Zembla_Grijs

Assortiment

Gaat u voor wit of roze? Een laagblijver of een snelle groeier? Bij Nova Zembla vindt u de planten die aan al uw wensen voldoen. We hebben een ruim assortiment rhodondendrons uit eigen kweek en leveren ook rhododendrons uit pot.

Aanplantservice_Nova_Zembla_Grijs

Aanplantservice

Ook zonder groene vingers kunt u volop van rhododendrons genieten. Wie van gemak en zekerheid houdt, besteedt de aanplant van rhododendrons uit aan de specialisten van Nova Zembla. U profiteert van 1 jaar aanplantgarantie.

Onderhoudsplan_Nova_Zembla_Grijs

Onderhoudsplan

Jarenlang plezier beleven aan uw rhododendrons? Kies voor een onderhoudsplan van Nova Zembla.

Dan blijven uw rhododendrons gegarandeerd in topconditie.

Rhodo-Dokter_Nova_Zembla_Grijs

Rhodo-Dokter

Zijn uw rhododendrons getroffen door ziekte of ongedierte?

Er is gelukkig vaak meer tegen te doen dan u denkt. De rhodo-dokter van Nova Zembla stelt de juiste diagnose en komt met een effectief behandelplan.