Op basis van 36 beoordelingen
Vink_Groen

Dé rhodo-specialist

Vink_Groen

Kwaliteit van de Veluwe

Vink_Groen

Groothandelsprijzen

Nova Zembla logo grijs

Vink_GroenKwaliteit van de Veluwe

Vink_GroenDé rhodo-specialist

Vink_GroenGroothandelsprijzen

Rhododendron specialist
Nova Zembla

Erwin Adams (1983) bewijst dat je veel kunt bereiken als je je passie volgt. Na het speciaal onderwijs groeide hij uit tot dé rhododendronspecialist van Nederland. Erwin begon op jonge leeftijd als hovenier en specialiseerde zich in de aanplant van rhododendrons. In 2014 opende hij zijn rhododendron kwekerij op de Veluwe. In 2021 voegde hij de azalea, familie van de rhododendron, toe aan het assortiment.
Inmiddels schitteren de kwaliteitsplanten van rhododendron specialist Nova Zembla in heel Nederland en zelfs daarbuiten.

Over ons - Erwin Adams - Rhodo specialist - Rhododendron Kwekerij Nova Zembla

Waarom rhododendrons?

De rhododendron is een exclusieve plant die naar onze mening een prominente plaats in elke tuin verdient.

De plant heeft een mooie vorm, is wintergroen, kent een schitterende bloeiperiode en is beter bestand tegen vorst dan de meeste andere groenblijvers.

Rhododendrons kunnen het hele jaar door geplant worden. Vanwege de mogelijke zomerhitte adviseren we echter het voorjaar of het najaar.

Eigen kweek, een garantie voor kwaliteit

Bij rhododendron tuincentrum Nova Zembla kweken we rhododendrons in pot en op volle grond (met kluit).

We planten ze aan in de voedingsrijke Veluwse bodem, snoeien en bewateren op het juiste moment en doen er alles aan om optimale omstandigheden te creëren.

Video rhododendron tuincentrum Nova Zembla

Bekijk hier de bedrijfsvideo van rhododendron tuincentrum Nova Zembla. Meer weten? Bezoek de kwekerij of neem contact met ons op.

Home - Kwekerij Nova Zembla - desk

Rhododendrons kopen

Rhododendrons kopen? Iedereen die mooie rhododendrons of azalea’s wil aanschaffen, is welkom bij onze kwekerij in Lunteren (Gelderland). We bieden meer dan 50 soorten rhododendrons

Als rhododendron specialist adviseren we u graag over de vele mogelijkheden. Bezoek de kwekerij of neem contact op voor een afspraak bij u op locatie. Uiteraard kunt u ook via telefoon of e-mail bestellen.

Naast rhododendrons leveren we ook rhododendronmest, turf en andere producten die helpen om het maximale uit uw planten te halen. Last van beestjes of andere problemen? De rhodo-dokter lost het op.

Erwin_personeel_Kwekerij-Nova-Zembla
Rhododendron specialist Erwin Adams

Rhododendrons laten bezorgen

Rhododendrons of azalea’s laten bezorgen? Dat kan! Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Ook voor aanplant en onderhoud

Zorgeloos genieten van uw rhododendrons? Schakel Nova Zembla in voor de aanplant en/of het onderhoud.

Als rhodondendron specialist vertellen we u graag meer over de vele mogelijkheden.

Meer informatie

WhatsApp

info@kwekerijnovazembla.nl