Op basis van 36 beoordelingen

Wegens grote vraag naar onze rhododendrons hebben we niet alle soorten meer op voorraad. Op zoek naar een specifieke soort? Stuur dan voor uw bezoek aan de kwekerij even een appje.

WhatsApp ons >

Vink_Groen

Dé rhodo-specialist

Vink_Groen

Kwaliteit van de Veluwe

Vink_Groen

Groothandelsprijzen

Nova Zembla logo grijs

Vink_GroenKwaliteit van de Veluwe

Vink_GroenDé rhodo-specialist

Vink_GroenGroothandelsprijzen

Hagen van rhododendrons in Rockanje

Hagen van rhododendrons zijn een sieraad voor iedere tuin. De haag is het hele jaar door mooi groen en in het voorjaar geniet u van uitbundige bloei. Deze opdrachtgever uit Rockanje kan daarover meepraten.

Rhododendron Cunninghams white

In deze royale tuin voert de kleur wit de boventoon. De strakke rhododendron Cuninghams white komt hier dan ook goed tot zijn recht, ook vanwege zijn compacte groei en diep donkergroen kleurende bladeren. De hagen van rhododendrons leveren in deze tuin een belangrijke bijdrage aan het organische lijnenspel.

Aanplantservice

Rhododendrons aanplanten. Daar krijgen we bij kwekerij Nova Zembla nooit genoeg van. Wilt u ook een mooie tuin met rhododendrons in de hoofdrol? Ontdek de voordelen van onze aanplantservice. Ook de bijpassende planten kunnen we leveren en/of aanplanten.

Andere projecten

Border rhododendrons Almere

Een weelderige bloei van bloemen in een strakke tuin aan het water in Almere. De opdracht was om een border te creeëren van rijkelijk bloeiende Rhododendrons, maar ook te zorgen voor kleur in de winter.
Bekijken