Op basis van 36 beoordelingen

Wegens grote vraag naar onze rhododendrons hebben we niet alle soorten meer op voorraad. Op zoek naar een specifieke soort? Stuur dan voor uw bezoek aan de kwekerij even een appje.

WhatsApp ons >

Vink_Groen

Dé rhodo-specialist

Vink_Groen

Kwaliteit van de Veluwe

Vink_Groen

Groothandelsprijzen

Nova Zembla logo grijs

Vink_GroenKwaliteit van de Veluwe

Vink_GroenDé rhodo-specialist

Vink_GroenGroothandelsprijzen

Rhododendronwolken in Barneveld

Voor een opdrachtgever hebben wij meerdere Rhododendronwolken mogen maken. Deze tuin verandert tijdens de bloei van de rhododendrons in een droomplek daarnaast wordt er maximaal geprofiteerd van privacy.

Jaarlijks mag kwekerij Nova Zembla ook het onderhoudt uitvoeren aan deze Rhododendrons. Door te snoeien en gebruik te maken van speciale meststoffen houden we deze wolken in een topconditie.

Percy Wiseman

Voor deze opdracht hebben wij gekozen voor Percy Wiseman, deze Rhododendron bewijst zijn pracht keer op keer weer. Het mooie van dit soort is dat de kleur langzaam veranderd van donker naar lichtroze.

Aanplantservice

Rhododendrons aanplanten. Daar krijgen we bij kwekerij Nova Zembla nooit genoeg van. Wilt u ook een mooie tuin met rhododendrons in de hoofdrol? Ontdek de voordelen van onze aanplantservice. Ook de bijpassende planten kunnen we leveren en/of aanplanten.

Andere projecten