Op basis van 36 beoordelingen

Wegens grote vraag naar onze rhododendrons hebben we niet alle soorten meer op voorraad. Op zoek naar een specifieke soort? Stuur dan voor uw bezoek aan de kwekerij even een appje.

WhatsApp ons >

Vink_Groen

Dé rhodo-specialist

Vink_Groen

Kwaliteit van de Veluwe

Vink_Groen

Groothandelsprijzen

Nova Zembla logo grijs

Vink_GroenKwaliteit van de Veluwe

Vink_GroenDé rhodo-specialist

Vink_GroenGroothandelsprijzen

Wolken van rhododendrons in Ederveen

Wolken van rhododendrons in Ederveen. Een groen blijvende entree creëren was de grote wens van de opdrachtgever. Ook was het van belang om aan te sluiten bij de reeds bestaande rhododendrons in deze prachtige tuin.

Rhododendron Catawbiense Grandiflorum

In overleg met de opdrachtgever kozen we voor rhododendron Catawbiense Grandiflorum: een lila en bijna blauw bloeiende rhododendron. Deze rhododendronsoort dankt zijn naam aan de grote bloemen die hij graag laat zien in het voorjaar. De foto’s van deze wolen van rhododendrons in Ederveen vertellen meer dan duizend woorden!

Aanplantservice

Rhododendrons aanplanten. Daar krijgen we bij kwekerij Nova Zembla nooit genoeg van. Wilt u ook een mooie tuin met rhododendrons in de hoofdrol? Ontdek de voordelen van onze aanplantservice. Ook de bijpassende planten kunnen we leveren en/of aanplanten.

Andere projecten

Border rhododendrons Almere

Een weelderige bloei van bloemen in een strakke tuin aan het water in Almere. De opdracht was om een border te creeëren van rijkelijk bloeiende Rhododendrons, maar ook te zorgen voor kleur in de winter.
Bekijken