Vink_GroenKwaliteit van de Veluwe

Vink_GroenDé rhodo-specialist

Vink_GroenGroothandelsprijzen

Vink_Groen

Dé rhodo-specialist

Vink_Groen

Kwaliteit van de Veluwe

Vink_Groen

Groothandelsprijzen

Projecten Nova Zembla

Rhododendrons aanplanten. Daar krijgen we bij kwekerij Nova Zembla nooit genoeg van. Hieronder vindt u een greep uit onze projecten. Van rhododendronwolk tot rhododendronhaag en rhododendronwal. Profiteer net als vele anderen van onze aanplantservice. Ook de bijbehorende planten leveren we graag.

Rhododendron wal - Amsterdam - Kwekerij Nova Zembla - 1

Rhododendron wal in hartje Amsterdam

Een reusachtige rhododendron wal is een nieuwe blikvanger in Amsterdam-Zuid. Een stijlvolle aanvulling op de moderne stadsvilla van de opdrachtgever.

Aanplantservice

Wilt u ook zo’n mooie rhododendronwolk, rhododendronwal, rhododendronhaag of solitaire rhododendron? Wij helpen u graag met plannen maken. Hebt u al een tuinontwerp dat u graag door een rhododendron specialist wilt laten uitvoeren? Ook dan bent u uiteraard welkom bij kwekerij Nova Zembla in Lunteren (midden-Nederland). We zijn benieuwd naar uw wensen. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak of lees hier meer informatie over onze aanplantservice.

Bijpassende planten

Rhododendrons wilt u sowieso in uw tuin. Maar welke bomen, planten en bloemen passen daarbij? Wij adviseren u graag over de mooiste combinaties. Dankzij een samenwerking met onze ‘buurman’, de grootste plantengroothandel voor hoveniers van Nederland, kunnen we ook deze planten leveren en/of aanplanten.

Kwekerij Nova Zembla - Over ons - header desktop

Soorten rhododendrons

Rhododendrons zijn er in allerlei soorten en maten. De kleur van de bloemen is een groot verschil, maar er zijn meer redenen om voor een bepaalde soort te kiezen. Kiest u bijvoorbeeld voor een dwergrhododendron of een plant die enkele meters hoog wordt? En wat is de verdeling tussen zon en schaduwop de beoogde aanplantplek? We helpen u graag bij de keuze voor de ideale rhododendrons voor uw specifieke project.

Bezoek de kwekerij

Op onze kwekerij in Lunteren groeien en bloeien duizenden rhododendrons. Als tuinliefhebber zult ook u uw ogen uitkijken. We verwelkomen u graag tijdens de openingstijden van ons rhododendron tuincentrum of op afspraak.

Tips van de specialist

Kan een rhododendron tegen warm zomerweer? Wat is de beste plek in de tuin? En waarom bloeit een rhododendron soms twee keer per jaar? Lees ons blog voor de antwoorden en allerlei tips.

Meer informatie

WhatsApp

info@kwekerijnovazembla.nl