Vink_GroenKwaliteit van de Veluwe

Vink_GroenDé rhodo-specialist

Vink_GroenGroothandelsprijzen

Vink_Groen

Dé rhodo-specialist

Vink_Groen

Kwaliteit van de Veluwe

Vink_Groen

Groothandelsprijzen

Rhododendron kopen?

Rhododendron kopen? Bij Nova Zembla hebt u veel te kiezen. We zijn bewust geen webshop, maar reserveren en bestellen via email of telefoon is uiteraard wel mogelijk. En natuurlijk bent u van harte welkom op onze kwekerij om de rhododendrons te bewonderen of uw tuinontwerp en onze aanplantservice te bespreken. We leveren ook bijpassende planten en bomen.

Filter opties

Categorie
Kleur
Maat

Filter opties


Categorie
Kleur
Maat

Soorten rhododendrons

Zoals u ziet, hebt u de keuze uit tientallen soorten rhododendrons. Ze bloeien allemaal uitbundig en blijven het hele jaar mooi groen. De kleur van de bloemen is een belangrijke keuze, maar er is nog veel meer te kiezen. Twijfelt u over welke rhododendron kopen? We adviseren u graag.

Verschil rhododendron en azalea

De rhododendron en azalea lijken erg op elkaar. Beide plantensoorten zijn dan ook familie van elkaar. De grootste verschillen? Een aantal azealeasoorten verliest in het najaar z’n blad. Verder blijft de azalea over het algemeen kleiner dan de rhododendron. Uitzondering zijn de laagblijvende rhododendrons.

Rhododendron in uw tuin

Een rhododendron in uw tuin is altijd een goede keuze. De populaire plant is erg veelzijdig. De rhododendron is prachtig als losse plant in uw tuin, maar bijvoorbeeld ook zeer geschikt voor een haag. En wist u dat u een rhododendron ook in een bak kunt planten?

Foto bloeiende rhododendron of azalea

Geniet u ook zo van het moment dat uw planten bloeien? Wij genieten graag met u mee. Een mooie foto van een bloeiende rhododendron of azaleal ontvangen we graag. De mooiste foto’s plaatsen we op onze website of delen we op social media.

Bezoek onze rhododendronkwekerij

Een azalea of rhododendron kopen? U bent van harte welkom op de kwekerij. Kom langs voor advies en om de planten vrijblijvend te bekijken. Hebt u al een tuinontwerp? Als u dat meeneemt, denken we graag met u mee. Tot ziens in Lunteren (Gelderland).