Vink_GroenKwaliteit van de Veluwe

Vink_GroenDé rhodo-specialist

Vink_GroenGroothandelsprijzen

Vink_Groen

Dé rhodo-specialist

Vink_Groen

Kwaliteit van de Veluwe

Vink_Groen

Groothandelsprijzen

Rhodo-Dokter_Nova_Zembla

Rhododendron ziek?

De Rhodo-dokter helpt

Rhododendrons zijn sterke en vitale planten. Zijn uw rhododendrons desondanks niet gezond? Hebben de planten weinig knoppen? Of bloeien uw rhododendrons helemaal niet? App uw foto naar de rhodo-dokter van Nova Zembla en ontvang gratis een eerste advies.

Erwin_Rhodo_Dokter

Signalen zieke rhododendron

Een rhododendron communiceert onder meer via de bladeren. Als die verkleuren of uitvallen is dat een teken dat de rhododendron mogelijk ziek is. Neem deze signalen altijd serieus. Door op tijd in te grijpen is de kans groter dat we uw plant kunnen redden.

Gaten in blad rhododendron?

Zitten er gaten in het blad van uw rhododendron? Dan is de kans groot dat hij last heeft van een insect. Ook dan is het zaak om snel aan de bel te trekken en contact op te nemen met de Rhodo-dokter.

Banner_Home_Desk_Nova-Zembla

Rhodo-medicijnen

De rhodo-dokter van Nova Zembla heeft de oplossing voor kwalen als phytophthora wortelrot, bladvlekkenziekte, wolluis, Japanse vlieg, taxuskever, cicade en spint. Als gecertificeerd bedrijf zijn we bevoegd om met rhodo-medicijnen te werken.

Voorkomen is beter dan genezen

Ook bij rhododendrons geldt: voorkomen is beter dan genezen. Creëer daarom bij de aanplant de juiste bodemomstandigheden en geef uw planten voldoende water. Let op dat u niet te veel water geeft, want rhododendrons niet van ‘natte voeten’.

Ziektekostenverzekering

Het zal u niet verrassen: de zorg voor rhododendrons wordt niet vergoed door uw ziektekostenverzekering. Op basis van aangeleverde foto’s stelt de rhodo-doktor gratis een eerste diagnose. Mocht er een behandeling op locatie nodig zijn, dan ontvangt u daarvoor vooraf een offerte.

Is uw rhododendron ziek? Neem snel contact op met de rhodo-dokter

Meer informatie

WhatsApp

info@kwekerijnovazembla.nl